O Nama

O FITNES KLUBU ALEKSANDAR

Fitnes klub Aleksandar postoji od 2003. godine. Nakon preseljenja u novi objekat u Novoj Pazovi, fitnes klub je proširen na čak više od 430m2. Vremenom smo oko sebe okupili tim odličnih personalnih i grupnih trenera sa kojima ostvarujemo uspešnu saradnju već godinama. Pored toga, velika ulaganja u najsavremeniju opremu omogućila su nam da postanemo najbolji fitnes klub u Novoj Pazovi, pa i šire. Takođe, imamo i dva objekta u Inđiji. Objekat na adresi Vojvode Stepe 22 prostire se na 260 metara kvadratnih, od čega 190 metara kvadratnih pripada teretani, a ostatak prostora je raspoređen na svlačionice, tuševe i kupatila.  Drugi objekat se nalazi u sklopu centra Wave na adresi Novosadski put 44, a on se prostire na preko 220 metara kvadratnih i opremljen je najsavremenijom opremom. Ukoliko želite da trenirate u prijatnoj atmosferi, sami ili uz pomoć naših trenera koji će budno nadgledati svaki Vaš trening, naš fitnes klub je pravi izbor za Vas.

Saradnja sa trenerima

U našem fitnes centru možete odabrati ličnog trenera koji će voditi svaki Vaš trening. Uloga trenera je da iz Vas izvuče maksimum, da Vas usmeri ka najboljem načinu vršenja vežbi kao i da Vas motiviše. U dogovoru sa trenerom možete dobiti i plan ishrane radi najboljih rezultata.

Moderna teretana i savremena oprema

Mnogobrojna savremena oprema omogućava nesmetan trening svim vežbačima. Redovno dodajemo novu opremu koja će pozitivno uticati na promene u vašem planu treninga.

Takođe imamo najsvremeniju klimatizaciju i ventilaciju sa kanalskim jedinicama i rekuperatorima.

o-nama-slide

Zašto Baš Mi?

Veliki broj zadovoljnih vežbača koji se povećava iz meseca u mesec je stvar kojom se najviše ponosimo. Vežbači su nam na prvom mestu i učinićemo sve što je u našoj moći da Vam svaki trening učinimo boljim od predhodnog.

Preporuka
0 %
Zadovoljnih Vežbača
0 %