Nova Pazova

TERETANA

Teretana sa preko 50 najmodernijih sprava koje će svim vežbačima omogućiti nesmetan trening. Takođe imamo i veliki izbor kardio opreme.

Mesečni termini neograničeni

CARDIO BOX

Visokointenzivan trening koji utiče na poboljšanje celokupne fizičke i mentalne spreme. Otklonite stres i angažujte sve mišiće uz ovaj trening.

Ponedeljak, Sreda i Petak, 20-21h

PUMP

Jedan od najpopularnijih programa koji se izvodi sa šipkom i tegovima. Poboljšajte snagu i oblikujte Vaše mišiće uz našeg stručnog trenera.

Ponedeljak, Sreda i Petak, 21-22h

JAZZERCISE

Kombinacija aerobika i igranja koja odgovara ljudima svih uzrasta. Aktivirajte celo Vaše telo uz jedan od najpopularnijih programa na svetu.

Ponedeljak, Sreda i Petak, 19-20h

KOREKTIVNE VEŽBE

Specijalizovane vežbe koje ciljaju na poboljšanje držanja tela, ravnoteže i funkcije mišića i skeleta - sve to prilagođeno Vašim potrebama.

Ponedeljak, Sreda i Petak, 18-19h

GLUT & CORE

Kardio program koji je kombinacija programa kao što su aerobik, pilates, joga, hi-low. Uz ovaj program ćete brzo sagoreti suvišne kalorije.

Utorak i Četvrtak 20-21h,  Subota 17-18h

Fitnes Klub Aleksandar

Naš fitnes klub nalazi se u Novoj Pazovi i postire se na više od 430 kvadratnih metara. Opremljeni smo najsavremnijim spravama i najsavremenijom kardio opremom na kojoj ćete uživati da vežbate.

Takođe imamo najsvremeniju klimatizaciju i ventilaciju sa kanalskim jedinicama i rekuperatorima.

Pored toga, nudimo Vam i veliki izbor grupnih programa među koje spadaju Cardio Box, Pump, Jazzercize, i Funkcionalni trening. Svi treneri na ovim grupnim programima imaju višegodišnje iskustvo i sigurno će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Zašto Baš Mi?

Veliki broj zadovoljnih vežbača koji se povećava iz meseca u mesec je stvar kojom se najviše ponosimo. Vežbači su nam na prvom mestu i učinićemo sve što je u našoj moći da Vam svaki trening učinimo boljim od predhodnog.

Preporuka
0 %
Zadovoljnih Vežbača
0 %